Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 139 665

СПОРТНИ ПОСТИЖЕНИЯ


2005 - Недко Костадинов и Ивона Стефанова трети в Европа

2005 - Недко Костадинов и Ивона Стефанова трети в Европа

Успехите на армейската акробатика продължават и през ХХІ-ви век. Най-големият пробив е през 2005 година на Европейското първенство в Атина, където смесената двойка Недко Костадинов и Ивона Стефанова стига до бронзовите медали и дава заявка за сериозно присъствие в световния елит.
1995 - Ивайло Кацов и Капка Тодорова покоряват Европа и света

1995 - Ивайло Кацов и Капка Тодорова покоряват Европа и света

През 1995-та и 1996 година смесената ни двойка Ивайло Кацов и Капка Тодорова стават последователно световни, а след това и европейски шампиони, с което потвърждават ролята на ЦСКА като лидер не само в България, но и в европейски и световен мащаб дори след промените.
1987 - Дубъл на успеха

1987 - Дубъл на успеха

Любов Чолакова, Соня Ангелова и Людмила Кръстева продължават с доброто представяне на международната сцена и дублират успеха си и на Европейското първенство през 1987 година в полския град Вроцлав.
1986 - Втората златна тройка

1986 - Втората златна тройка

След края на кариерите на първите големи шампиони в акробатиката, ЦСКА успява да излъчи техни повече от достойни заместници. Това са Любов Чолакова, Соня Ангелова и Людмила Кръстева, които са безапелационни шампионки на Световното първенство в Рен (Франция) през 1986 година.
1985 - На европейския връх

1985 - На европейския връх

Ангелина Маджарова, Силва Минкова и Соня Гонева успяват да дублират успеха си 1984-та и през следващата година. Трите печелят безапелационно Европейското първенство в Германия и така окончателно утвърждават ЦСКА като един от лидерите в световната акробатика.
1984 - Трите златни медала

1984 - Трите златни медала

След началото на 80-те години следват отлични резултати от Световни и Европейски първенства, както и от Световни купи. Началото е поставено от тройката Ангелина Маджарова, Силва Минкова и Соня Гонева, които на Световното първенство в София през 1984-та завоюват три златни медала.
1981 - Първи медал

1981 - Първи медал

Спортната акробатика в ЦСКА датира от 1981 г. и година по-късно на Световното първенство в Лондон Елена Филипова, с личен треньор Николай Михов, завоюва първия бронзов медал за червения клуб. След това с назначаването на Крася Тенева и хореограф Даниела Хинкова се сформира много-добър треньорски...

SponsorsPetrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2023 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА