Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 030

ЦСКА U14 се класира на полуфинал за Купата на БФС
понеделник 05 април, 2021  |   502

 
ЦСКА U14 се класира на полуфинал за Купата на БФС

Армейци,

ЦСКА завърши 1:1 срещу Берое в мач реванш от 1/4 финалната фаза за Купата на БФС и с общ резултат 4:2 продължава напред към полуфиналите в турнира.

Младите армейци стартираха мача, доминирайки на терена от самото начало и още в първите минути създадоха няколко положение за гол, които не бяха оползотворени. Натискът на червените продължи и в 13-тата минута на мача Илия Димитров откри резултата в полза на ЦСКА. До края на първото полувреме играта се водеше в центъра на терена и на почивката резултатът се запази 1:0.

Второто полувреме не започна по най-добрия начин за армейците и гостите от Стара Загора изравниха резултата. Последва няколко минутен натиск към вратата на ЦСКА, но защитата се справи с това предизвикателство. Постепенно нашите момчета успяха отново да установят превес върху събитията на терена и само великолепните прояви на стража на гостите попречиха на ЦСКА да вкара още голове, спасявайки удари на Димитров и Шотев.

Така с общ резултат 4:2 от двата мача ЦСКА отстрани Берое и продължава напред към полуфиналната фаза на турнира. 

Състав: 1. Станислав Танев, 2. Томи Тодоров, 3. Валентин Иванов, 4. Никола Николов, 5. Божидар Петров, 6. Дилян Стойчев, 7. Юлиян Гилов, 9. Илия Димитров, 10. Виторио Шотев, 11. Васил Каймаканов (16. Максимилян Симеонов), 22. Антон Толев (8. Алек Говедарски).

Честито и успех на полуфиналите!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА