Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 850

ДО МЕДИИТЕ
понеделник 23 ноември, 2020  |   2053

 
ДО МЕДИИТЕ

Уважаеми журналисти,

уведомяваме Ви, че от днес (23 ноември) до 10:00 часа на 25 ноември (сряда) се приемат заявки за журналистически акредитации за предстоящия мач от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа срещу отбора на швейцарския шампион Йънг Бойс.

Моля във Вашите молби да посочите своите имена, медия, длъжност която заемате в нея, журналистическа карта, e-mail и телефон за връзка с Вас.

Поради строгите изисквания на УЕФА за провеждането на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус, бихме искали да Ви информираме, че ЦСКА като сериозен и отговорен клуб ще се съобрази с нарежданията на делегата на мача и ще допусне на Националния стадион "Васил Левски" точно толкова представители на медиите, колкото бъдат позволени.

Всеки акредитиран за двубоя журналист, фотограф или друго длъжностно лице своевременно ще  бъде уведомен лично за това и ще получи подробен инструктаж за мерките и изискванията,  които задължително трябва да спазва преди, по време и след края на футболната среща от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа между отборите на ЦСКА и Йънг Бойс (Берн).

Изпращайте Вашите заявки на електронната ни поща press@cska.bg.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА