Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 890

ДО МЕДИИТЕ
четвъртък 15 октомври, 2020

 
ДО МЕДИИТЕ

Уважаеми журналисти,

уведомяваме Ви, че от днес (15 октомври) до 10:00 часа на 18 октомври (неделя) се приемат заявки за журналистически акредитации за предстоящия мач от първия кръг в груповата фаза на Лига Европа срещу отбора на румънския шампион Клуж.

Моля във Вашите молби да посочите своите имена, медия, длъжност която заемате в нея, журналистическа карта, e-mail и телефон за връзка с Вас.

Поради строгите изисквания на УЕФА за провеждането на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус, бихме искали да Ви информираме, че ЦСКА като сериозен и отговорен клуб ще се съобрази с нарежданията на делегата на мача и ще допусне на Националния стадион "Васил Левски" точно толкова представители на медиите, колкото бъдат позволени.

Всеки акредитиран за двубоя журналист, фотограф или друго длъжностно лице своевременно ще  бъде уведомен лично за това и ще получи подробен инструктаж за мерките и изискванията,  които задължително трябва да спазва преди, по време и след края на футболната среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на ЦСКА и ЧФР Клуж.

Изпращайте Вашите заявки на електронната ни поща press@cska.bg.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА