Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 130 815

Прoведе се вторият благотворителен турнир на фенове и приятели на ЦСКА в Благоевград (СНИМКИ)
понеделник 12 октомври, 2020  |   2051

 
Прoведе се вторият благотворителен турнир на фенове и приятели на ЦСКА в Благоевград (СНИМКИ)

Армейци,

през уикенда се проведе вторият пореден благотворителен турнир по минифутбол на армейските фенове и приятели на ЦСКА в Благоевград и областта. Тази година благородната кауза на състезанието е набиране на средства за закупуване на кувьози за отделението по неонатология към МБАЛ Благоевград. Отново основен слоган на турнира беше "За нашата родина, за нашите деца".

Победител в надпреварата стана отборът на "Red Passion Strumyani". По-важното обаче е, че всички участници в двубоите събраха сумата от 8058 лева, като се очаква до края на тази седмица тя да се увеличи. Организаторите на събитието са подали молба до Община Благоевград и тя да се включи финансово като дарител и се чака решение на общинския съвет дали това ще се случи и съответно каква сума ще бъде дарена. 

Ръководството на ЦСКА също се включи в благородната кауза като връчи оригинална фланелка на капитана Валентин Антов с автографите на целия отбор, която да бъде продадена на търг и средствата да се прибавят към сметката на турнира. Наддаването за нея ще продължи до 24:00 часа на 16.10.2020 г., а на 17.10.20 г. ще бъде обявен новият и притежател и цената, на която се е сдобил с нея. До момента най-високата оферта за фланелката на Вальо Антов е 1100 лева.

Всеки от Вас може да участва в търга за нея, както и просто да се включи в дарителската кампания с каквото може, за да съберем повече средства "ЗА НАШАТА РОДИНА, ЗА НАШИТЕ ДЕЦА"...

Информация за всичко това може да получите от фейсбук страницата на фенклуба на армейците в Благоевград - Youths Blagoevgrad.

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1



Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА