Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

Екзекуторс грабна фен титлата на ЦСКА
неделя 07 юли, 2019

 
Екзекуторс грабна фен титлата на ЦСКА

Фен клубът на ЦСКА "Екзекуторс - Хасково" взе титлата на XVIII събор в националния курорт Минерални бани.

В оспорваната надпревара по футбол на малки вратички се записаха 6 отбора - Хасково, Свиленград, Харманли, Димитровград, Асеновград и Сливен, но на терена се явиха само четири. Предвид голямата жега, два отбора останаха по басейните в курорта. До финалния мач достигнаха тимовете на Хасково и Асеновград. Безкомпромисният съдия на турнира Тенчо даде край на финалната среща при резултат 1:1. Наложи се изпълнението на дузпи.

След майсторски спасявания на резервния вратар на хасковлии - Цецо, купата се качи за втора поредна година във витрината на Екзекуторс. Шампионският отбор бе в състав: бат Петьо (Старшината), Цецо, Валери, Митко, Марин, Тишо (капитан), Иван (Мелничарят), Светослав (Джазо) и мениджърът Дидо.

Двубоите на малки вратички се изиграха на обновеното игрище в училището на националния курорт с любезното съдействие на общината. Основният виновник за емоционалното събитие на феновете бе Иван Вълчев, който бе подготвил чеверме, торта и заря.

На събора феновете подкрепиха ЦСКА за съзиране на БФС и УЕФА за телевизионните права на отбора, където според ръководството на армейците има конфликт на интереси.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА