Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

Давид Симао вече не е част от ЦСКА
четвъртък 31 август, 2017

 
Давид Симао вече не е част от ЦСКА

Армейци,

португалският полузащитник Давид Симао вече не е част от ЦСКА.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЧЛЕНСКА КАРТА НА ЦСКА ТУК.

Симао пристигна в отбора на 5 юли 2016 година от португалския Арука. С червената фланелка халфът изигра 24 мача и отбеляза 3 гола. Два от тях той вкара на Левски в последното вечно дерби на изминалия сезон, спечелено от ЦСКА с 3:0.

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА благодарят на Давид Симао за професионализма и себераздаването му с червената фланелка и му пожелават здраве и много бъдещи професионални успехи!

Дарителска кампания "СЪРЦА ЧЕРВЕНИ"
Да подкрепим любимия отбор! Изпрати SMS с текст "START" на кратък номер 1948* и дарявай по 2 лв. всеки месец. Официална кампания на фен клуба на ЦСКА.
*Важи само за абонати на Мтел.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 20)

 1  2   » 
 - Чавдар П.
четвъртък 31 август, 2017
Симао беше част от нашето голямо червено семейство. Желая му успех и да бъде здрав. Надявам се да ни помни с добро.

 - Петър Л.
четвъртък 31 август, 2017
Беше с контузия и изведнъж,вече не е играч на ЦСКА!!!??? Каква е точната причина? Вкара два красиви гола на Ония/особенно първия/.Дайте инфо.

 - krasimir a.
четвъртък 31 август, 2017
Успех Симао! Приличен футболист, но бавен в боравенето с топката и в мисленето на терена.Съвременния футбол иска кратко и бързо отиграване и готово решение още преди да е играл с топката.Мисля,че всички от ръководството са забелязали това и очаквам нов по качествен футболист на негово място всеки момент.

 - Валентин Г.
четвъртък 31 август, 2017
Няма лошо в тая продажба. Мотиви сигурно има и от двете страни. Лош хубав, за стандартите на България си беше добро попадение. Но, ако той самия иска да си ходи предвид това, че трудно ще се пребори отново за титулярното място и сме му взели трансфер няма лошо. Вярвам, че ръководството на ЦСКА ще реагира адекватно и вземе нов играч на тая позиция. Като начало, Кубемба може да покрива тая зона, видя се в някои от мачовете. По скоро да няма тайнственост при такива неочаквани трансфери. Т.е. по адекватна инфо. политика от страна на ръководството и сайта който е официална трибуна на отбора и ръководството. Само ЦСКА!!!

 - НИКИ Д.
четвъртък 31 август, 2017
Най добре го е написал - Иван Х. УСПЕХ В НОВИЯТ МУ ОТБОР

 - Атанас Г.
четвъртък 31 август, 2017
Добър трансфер

 - Герасим С.
четвъртък 31 август, 2017
Продаден ли е? Разтрогнали сте по взаимно съгласие ли? Нищо не пише. Беше ли въобще контузен, или просто да не се разбере, че няма да бъде част от ЦСКА? Още и още намаляваме състава, липсват достатъчно резерви на няколко постове. Ако Малинов или Пинто се контузят, какво остава...? един Колев, който е по-скоро е атакуващ халф. От ляво на защитата само Недялков и евентуално Георгиев, който си е крило и се вижда, че има затруднения като играе в защита. Поне не продаваме най-добрите в отбора...

 - Станислав Б.
четвъртък 31 август, 2017
Успех на Шимао, но трябва селекция ако искаме да се борим за нещо. И оправете тоя сайт. В него присъстват играчи, които вече не са част от отбора.

 - Miroslav S.
четвъртък 31 август, 2017
Взета ли е трансферна сума или е по взаимно съгласие?

 - Владимир П.
четвъртък 31 август, 2017
Да кажем едно голямо благодаря на Симао, ако не за друго поне за двата гола във вратата на Левски. Иначе за мен беше играч на моменти.Мисля че беше непостоянен и колеблив в изявите си. На моменти дори безотговорен. Чао Симао. Само ЦСКА.


1 до 10 (от 20)

 1  2   » 

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА