Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

ЦСКА с първа тренировка в Трявна (СНИМКИ)
понеделник 03 юли, 2017

 
ЦСКА с първа тренировка в Трявна (СНИМКИ)

Футболистите на ЦСКА проведоха първа тренировка по време на лагера в Трявна. Всички 24 играчи са здрави и се включиха в заниманието тази сутрин. Част от състезателите тренираха със специалните маски, чрез които се регулира приемът на кислород от футболистите. Следобед тимът ще проведе второ занимание, като до сряда отборът ще се подготвя двуразово, а след сутрешната тренировка в четвъртък (6 юли) ЦСКА ще отпътува за София. В петък (7 юли) от 19:00 часа на стадион "Българска армия" червените ще се изправят срещу Берое в последна контрола от лятната подготовка, а преди старта на двубоя ще бъде официалното представяне на състава за новия сезон.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Стелиан Т.
сряда 05 юли, 2017
Leonid S. - знаем какво стана със Стойчо Младенов продадоха се... от по-горно ниво, за това накараха Стойчо да подаде оставка

 - Atanas P.
понеделник 03 юли, 2017
Napred mom4eta kam 32 titla i kupa na Balgariq, biite zdravo Levski i Ludogorec, za da ni uvajavat.

 - Leonid S.
понеделник 03 юли, 2017
Съставът е добър,но централните защитници са само двама и то единият често греши.Без здрава защита успехи няма.При очакваните съдийски тесли-картони,наказания няма заместници.Спомнете си какво стана когато със Стойчо Младенов ЦСКА водеше след есенния сезон.


1 до 3 (от 3)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА