Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 225

"Армейски полк - Силистра" отпразнува първия си рожден ден
понеделник 06 февруари, 2017

 
"Армейски полк - Силистра" отпразнува първия си рожден ден

Една година след учредяването си, Фен клуб ,,Армейски полк - Силистра” отпразнува своя рожден ден на 4-ти февруари 2017 г. 

Събитието беше уважено от армейските легенди Димитър Пенев, Пламен Марков и Георги Велинов. Те бяха придружени от Георги Пенчев- представител на Гриша Ганчев. На празника присъстваха около 100 привърженици на ЦСКА, представители от фен клубове от Североизточна България- ,,Фен клуб ЦСКА- Разград”, ,,Шумен Груп”, ,,Добричь”, ,,Русе аутлоу’’, ,,Фен клуб ЦСКА- Дулово” и други, които допринесоха за перфектната атмосфера.

След официалната част, на която беше отчетена дейността на фен клуба, беше дадена думата на представителите на ЦСКА. Феновете си направиха много снимки за спомен и си размениха подаръци по случай празника.

Червените идоли бяха изпратени под силните аплодисменти, армейски песни и викове "САМО ЦСКА!!!", придружени от мощна заря и алени факли.

„Армейски полк – Силистра” благодари на всички, които уважиха събитието.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Станчо Н.
вторник 07 февруари, 2017
Страхотна снимка на няколко поколения Армейци.Пожелавам ви да растете и да се развивате и да ставате все повече и повече и да сте ВИНАГИ на стадиона за подкрепа на любимият ни ЦСКА!УСПЕХ АРМЕЙЦИ.

 - Невен Н.
понеделник 06 февруари, 2017
Благодаря ви за незабравимата вечер.


1 до 2 (от 2)


SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА