Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 139 345

Бойците на ЦСКА записаха ново отлично представяне (СНИМКИ)
понеделник 13 март, 2023

 
Бойците на ЦСКА записаха ново отлично представяне (СНИМКИ)

През изминалия уикенд (09-12 март) в град Шумен се проведе Държавно първенство по кикбокс в стил „Лоу кик“, което е квалификация за място в националния отбор за предстоящите световно и европейско първенство през тази година.

Надпреварата бе организирана от СК "Шуменска крепост" в добре познатия патриотичен дух, които създадоха вдъхновяваща атмосфера в залата. Домакините от СК  "Шуменска крепост" за пореден път показаха брилянтна и перфектна организация!

Конкуренцията на Държавното първенство в Шумен бе доста силна – участие взеха над 340 състезатели от 48 клуба.

С.К. ЦСКА взе участие с 5 бойци и завоюва 3 златни и 2 сребърни медала.

- Еми Данова (девойки младша възраст в категория до 52 кг.) и Моника Генова (дев. старша в кат. до  48 кг.) завоюваха златните медали. 

- Михаил Генов (юноши младша възраст в категория до 57 кг. и Пламен Павлов при мъжете в категория до 57 кг. се окичиха със сребро.

- Найм Салим при юношите младша възраст  в категория до 71 кг. също  заслужи златото.

Тренировъчният процес на нашият състезател Найм Салим - Зомбито през последните няколко месеца протича с колегата ми, треньорът Деян Топалски СК "Френдс".

"Доволен съм от представянето на бойците ми, с умения и характер показаха, как се защитава името и авторитета на нашият клуб СК ЦСКА! В своите категории и възрастови групи Еми Данова и Моника Генова за пореден път доказаха че са безапелационни шампионки. Найм Салим спечели титлата си по безспорен начин. Михаил Генов показа страхотно израстване в новата си възрастова група. Пламен Павлов доказа за пореден път, че е надградил много и че е с желязна воля. Очакваме скоро да завоюва шампионската титла в категорията си. Продължаваме да тренираме и надграждаме. Специални благодарности към моят колега и голям професионалист - треньора Илия Спасов за помощта в тренировъчния процес. Огромни благодарности към Председателя на клуба ни Иван Велчев и нашите приятели от "Червена Чета Радецки" град Козлодуй, приятелите от Велико Търново и всички наши фенове от ЦСКА".

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsPetrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2023 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА