Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

Стартира информационна рубрика за строежа на бъдещия стадион

 
Стартира информационна рубрика за строежа на бъдещия стадион

Стартираме информационна рубрика, посветена на бъдещия ни стадион, в която всеки понеделник ще ви даваме любопитна информация за онова, което сме заложили в идейния проект на съоръжението и начините, чрез които ще облагородим средата за цялото общество.

Знаете ли, че 45% от прилежащите площи на настоящия стадион ще бъдат върнати обратно на парка?

Какво всъщност означава това?

1. Благодарение на съвременния, компактен и практичен дизайн, новият стадион ще бъде построен в по-малки очертания, спрямо сегашното съоръжение. Площта на „Българска армия” в момента е 25,730 кв. м, докато заетата площ след реконструкцията ще бъде 23, 447 кв. м, което е с 13% по-малко.

2. В момента стадионът, игрищата около него и неизползваемата територия се равняват на 38, 359 кв.м. В идейния проект е заложено използването на 25, 975 кв.м, което ни дава възможност да разширим отворената зона на парка с 45%.

С други думи – цялата зона, която в момента е затворена с обрасли огради и стари постройки ще бъде облагородена от клуба и пусната за свободен достъп за всички посетители на парка.

Специално за феновете на ЦСКА ще бъде обособена фен зона за всички наши любими инициативи като Армейски следобед, срещи с футболисти и легенди и още много интересни, образователни, забавни и сплотяващи дейности, които сме предвидили.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА