Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 610

ЦСКА поднови тренировки, Саша Илич с изявление пред клубната медия (ВИДЕО+СНИМКИ)
петък 23 септември, 2022

 
ЦСКА поднови тренировки, Саша Илич с изявление пред клубната медия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Вчера футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на клубната база в Панчарево след 4 почивни дни. От заниманията отсъстват ангажираните с националните отбори играчи. Днес и утре тимът продължава подготовката си, а в неделя предстои благотворителен приятелски мач срещу състава на Септември (София).

Контролата ще се играе на 25 септември от 16:00 часа  на централния терен на базата в Панчарево, а както ви съобщихме още миналата седмица, средствата ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Карлово.

ВЗЕМИ СВОЯ ВИРТУАЛЕН БИЛЕТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КОНТРОЛА СЪС СЕПТЕМВРИ ОТТУК!

ВАЖНО: Виртуалните билети не дават право на присъствие на контролата, а са единствено за дарение за каузата. Входът за достъп ще бъде  6 лв., като отново 100% от приходите ще бъдат дарени за хората от Карлово и региона.

Друг начин, по който може да помогнете на засегнатите, е като закупите нашата специална благотворителна тениска „Повече от отбор”.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЧЕРВЕНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК!

ВЗЕМИ СВОЯТА БЯЛА ФЛАНЕЛКА ОТТУК!

Пет дни след дербито емоциите от загубата не са отминали – нито при треньорския щаб, нито сред играчите. След многократно преглеждане и задълбочен анализ на срещата изводите са направени, а работата оттук нататък става още по-усилена. След като поражението върна отбора в начална позиция, са предприети мерки за промяна както на поведението на всеки отделен играч, така и в психологическата нагласа на целия отбор.

Наставникът Саша Илич даде специално изявление за феновете на армейците пред клубната медия. В него той пояснява защо никой не е дал изявление пред журналистите след Вечното дерби, както и какви поуки си е извадил след последния мач.

Вижте видеото с цялото изказване на Саша Илич пред клубната медия и кадри от тренировката на ЦСКА тук!

 

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА