Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 625

Саша Илич: "Имаме потенциал да елиминираме Сейнт Патрикс" (ВИДЕО)
вторник 09 август, 2022

 
Саша Илич: "Имаме потенциал да елиминираме Сейнт Патрикс" (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде специално изявление за клубната медия преди реванша със Сенйнт Патрикс, който ще се играе в четвъртък в столицата на Ирландия Дъблин.

"Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка за нас, но хубавото е, че още в четвъртък ще имаме възможност да се поправим. Надявам се, че ще ги елиминираме. Тази седмица работата с отбора беше много важна за нас - да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша", коментира той.

"Всяко нещо, което правим, го решаваме заедно - целият треньорски щаб с медицинския екип и кондиционния треньор. Така че заедно взехме решението, че ни е нужна една седмица само работа с отборa, за да можем да се подготвим по най-добрия начин за реванша в четвъртък", каза още Илич.

"Най-важният урок след срещата е, че ако не влезем в мача по начина, по който искаме, после търпим определени последици.

Това, което мога със сигурност да твърдя е, че имаме много по-голяма класа от показаното миналия четвъртък и че имаме потенциал да елиминираме Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по много по-различен начин от това, което показахме миналата седмица. Тренираме статични положения - това е един изключително важен компонент в съвременния футбол.

От друга страна Сейнт Патрикс се защитава страхотно и въпреки че имахме осем корнера, нямахме изстрел към вратата след нито един ъглов удар. Но и те имат някои определени недостатъци. Нашият начин на игра трябва да бъде доста по-различен - да ги накараме да сгрешат, за да вкараме гол, както те успяха в София", допълни още сръбският специалист".

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО С ИЗЯВЛЕНИЕТО НА САША ИЛИЧ ПРЕДИ РЕВАНША СЪС СЕЙНТ ПАТРИКС ТУК!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА