Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 625

Отличен дебют на профи ринга за Благовест Май от ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София (СНИМКИ)
неделя 10 юли, 2022

 
Отличен дебют на профи ринга за Благовест Май от ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София (СНИМКИ)

На 08.07. 22 г. в Бедрум Бийч се проведе 51-ата гала вечер на елитната бойна верига MAX FIGHT. Организаторите за пореден път предложиха изключително атрактивни двубои, с участието на най-елитните и титуловани български бойци, както и състезатели от Молдова, Литва, Грузия и Франция.

Изключително оспорвани, атрактивни и класни битки в стиловете К-1, Макс 1, бокс и мма оставиха без дъх феновете и почитателите на МАХ FIGHT.

Дебют на професионалният ринг в К1 направи и боеца на ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София Благовест Май. Нашето момче се изправи срещу шампиона на Мах Fight в К1 в категория до 75 кг Пламен Колев.

"Моят боец беше перфектно подготвен, както технически така и физически. Строго следваше тактическия план. Влезе в боя със самочувствие и спокойствие, през целия двубой пресираше, атакуваше противника си и водеше в резултата през цялото време. В средата на последния трети рунд след команда стоп, нашия боец получи тежък непозволен удар, след който двубоят беше прекратен и опонента му дисквалифициран. Изключително съм доволен от играта на Благовест Май и вярвам, че много скоро той ще спечели шампионския пояс в своята категория при професионалистите. Работим и знам, че естественото продължение и надграждане на всеки непобедим шампион при аматьорите е израстването и доказването на професионалният ринг", заяви старши треньорът на ЦСКА Станислав Бахчеванов.

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА