Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 275

Трима национали се включиха в тренировките (СНИМКИ)
вторник 21 юни, 2022

 
Трима национали се включиха в тренировките (СНИМКИ)

Двамата български национали Иван Турицов и Георги Йомов, както и защитаващият цветовете на Суринам Яник Вилдсхут направиха първа тренировка на австрийска земя. Те се включиха в сутрешното занимание на отбора, а после продължиха по индивидуална програма под ръководството на кондиционния треньор Дарко Обрадович.

Тримата бяха ангажирани до средата на юни в националните си тимове, като Турицов и Вилдсхут взеха дейно участие като титуляри в по 3 срещи. Георги Йомов пропусна всичките двубои от Лигата на Нациите заради травма в глезена, но вече е възстановин почти на 100 процента и съвсем скоро ще започне да тренира на максимални обороти.

Логично триото ще пропусне днешната контрола с местния австрийски Кематен. Извън сметките на наставника Саша Илич ще останат и възстановяващите се Юрген Матай, Енес Махмутович и Мартин Смоленски, докато за Мено Кох, Радослав Живков и Галин Минков ще се реши в последния момент дали да вземат участие в срещата.

Проверката е от 19:30 ч. българско време на терена на Sportplatz Kematen, с адрес Stadionweg 1, 6175 Kematen и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА