Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 960

Христо Стоичков с емоционално послание преди финала (ВИДЕО+СНИМКИ)
сряда 11 май, 2022

 
Христо Стоичков с емоционално послание преди финала (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-добрият български футболист за всички времена Христо Стоичков спази традицията преди изключително важни за тима двубои да посещава стадион „Българска армия“. Логично появата му предизвика небивало оживление в армейските редици, а най-ентусиазирани от срещата бяха подрастващите от школата на клуба.

Придружаван от легендата Димитър Пенев, Камата привика цял отбор хлапета от тренировъчния терен, за да им отправи важно послание.

„Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми помогна да стигна върховете. Заедно постигнахме големи успехи за България на световно първенство. Искам и вие от малки да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви казват, защото е за ваше добро. Независимо след колко години, да ги уважавате и почитате. Не само тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА! А специално него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате“, нареди в свой стил Камата.

След това Стоичков вкара децата в съблекалнята на представителния тим и ги разположи точно в ъгъла, където за първи път е седнал при акостирането си на Армията. Той с умиление си спомни за незабравимия капитан Джеки Димитров и други знаменити свои съотборници, които са му подали ръка при първите му стъпки с червената фланелка.

Накрая носителят на Златната топка, заедно с треньора Сашо Борисов, физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Бай Добри отправиха емоционално видео пожелание към отбора за предстоящата битка в неделя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ЕМОЦИОНАЛНОТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ЦСКА ПРЕДИ ФИНАЛА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА