Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

ЦСКА и А1 с приятна изненада за ученици преди Коледа (СНИМКИ)
четвъртък 16 декември, 2021

 
ЦСКА и А1 с приятна изненада за ученици преди Коледа (СНИМКИ)

Армейци,

В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа учениците от столиичните 8-мо СУ "Васил Левски" и 55-то СУ "Петко Каравелов" бяха приятно изненадани от ЦСКА и един от генералните спонсори на клуба - А1.

Спортният директор Алън Пардю и вторият капитан на червените Амос Юга посетиха малчуганите и им подариха футболни топки, предоставени специално за тях от  мобилния оператор. Административният директор Ива Уорън връчи календари и книгата "70 години слава ЦСКА", която да остане в училищната библиотека и всеки желаещ да може да я прочете и да се запознае подробно с величието и успехите на тима ни.

Децата изслушаха кратка лекция на тема футбол и после зададоха куп въпроси към гостите от "Армията". След като се убедиха колко е важен спортът малчуганите обещаха, че ще спортуват с още по-голям хъс и ентусиазъм и нямат търпение да изпробват новите футболни топки. 

Нашите партньори от А1 обявиха, че са подготвили подаръци и за други училища в България, които ще бъдат изненадани по подобен  начин с някои от футболистите и ръководителите на армейците през новата 2022 година.

Срещата приключи с много снимки, автографи и заявка от учениците в най-скоро време те самите да бъдат наши специални гости на "Армията", където да се докоснат отблизо със славната история на най-успешния български футболен клуб за всички времена. 

Очакваме Ви!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА