Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 305

Филип Филипов: С "Макрон" правим крачка напред, феновете заслужават най-доброто
петък 12 ноември, 2021

 
Филип Филипов: С "Макрон" правим крачка напред, феновете заслужават най-доброто

Броени минути след официализирането на партньорството между ЦСКА и световния бранд за спортна екипировка "Макрон", изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде специално интервю за клубния сайт: 

- Г-н Филипов защо ЦСКА предприе ход с промяна на марката екипи?
- Това, което се опитваме да постигнем в клуба, е промяна. Спортно-техническите цели и предизвикателства са ясни. Там всички искаме да видим ЦСКА на върха, но докато за това се грижат треньорският щаб и отборът, ние като оперативно ръководство искаме да променяме към по-добро и дейността на клуба извън терена. Искаме да удовлетворим високите изисквания на нашите фенове във всяко едно отношение. Напълно осъзнаваме, че досега маркетингът с предлагането на официални, тренировъчни екипи и отделни фен-артикули не беше на ниво. Затова и предприехме тази важна стъпка, сключвайки договор за партньорство с компания, която може да изпълни поръчките  за цяла гама екипировка и покрие критериите ни за естетика и качество. Световен  бранд, с който съвместно ще сътворим ексклузивен и специален модел, а не просто да ни ограничи в избора със стандартен каталог. До този момент имахме изключително лимитирани възможности по отношение на тези важни за нас компоненти.

- В крайна сметка се спряхте на италианската компания „Макрон“. С какво марката ви спечели?
- Партньорите от „Макрон“ ни предложиха точно това, от което имахме нужда – отношение и внимание при изработката на екипа, материи от най-висок клас, което е изключително важно за нас, и разбира се, ексклузивен екип, специално изготвен за ЦСКА, със сантиментални нотки и препратки към богата история на клуба ни. Отделно, през последните години концернът се наложи като един от най-силните брандове в Европа. „Макрон“ прави екипите на 5 от 20-те клуба в Серия А. Неслучайно беше избран за производител на съдийските екипи във всички турнири на УЕФА, включително Шампионската лига и Европейското първенство. Всичко това ни доказва, че компанията работи по съвременни методи и предлага висококачествен продукт.

- Как протече комуникацията между клуба и „Макрон“ по отношение на екипа за новия сезон? Дизайнът винаги предизвиква интерес сред феновете…
- Хора от клуба бяха посрещнати в централата на компанията в Болоня. Там, заедно с дизайнерите на „Макрон“ помислиха в детайли как трябва да изглежда екипът ни през новия сезон, за да съчетае по най-добрия начин цветовете, историята и традицията на клуба, а в същото време да изглежда стилно и модерно. „Макрон“ вникна в значимостта на ЦСКА за България и Балканите. Този индивидуален подход към нашия клуб беше и една от основните причини да се спрем на новия бранд.

- За колко време е партньорството с „Макрон“?
- Сключихме договор за 2 години, който е с възможност за удължаване. Вярваме, че и ние като клуб, и нашите фенове ще бъдем доволни от това сътрудничество, чиято единствена цел е да предложим на привържениците ни достатъчно количество, разнообразие и качество на продуктите.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА