Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 955

ЦСКА подписа договор за екипировка със световния бранд "Макрон" (ВИДЕО)
петък 12 ноември, 2021

 
ЦСКА подписа договор за екипировка със световния бранд "Макрон" (ВИДЕО)

Футболистите на ЦСКА ще играят с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон" от сезон 2022/23 година. Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен ексклузивен договор с компанията от Апенините, която ще осигури на тима индивидуална серия облекла, разработени специално за "армейците".

Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа.

Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство.

Компанията гарантира и достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от новия сезон.

Съвсем скоро ЦСКА и "Макрон" ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която "армейците" ще играят от следващата година.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", коментира изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело след подписването на договора.

"За нас беше важно да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. "Макрон" е един от водещите спортни брадове в Европа и ние сме щастливи, че в бъдеще ще работим с тях", бяха първите думи на изпълнителния директор на "армейците" Филип Филипов.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА