Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 139 665

С.К. кикбокс ЦСКА с поредно перфектно представяне

 
С.К. кикбокс ЦСКА с поредно перфектно представяне

Армейци,

На 21 август (събота) в град Пазарджик в парк "Острова" се проведе гала вечер кикбокс.Организаторите Марияна Влахова и Илко Аджов се бяха погрижили за перфектната организация и брилянтното домакинство за всички участници. Двубоите бяха изключително интересни и преминаха под перфектното съдийство на едни от най добрите рефери  на България.

Публиката също беше на изключително ниво. Адмирации към агитките на ЦСКА и Бултрас които подкрепяха своите бойци, от първия до последния миг, създавайки неповторимата атмосфера, достойна за Лумпини и Раджадамнън.

С.К. ЦСКА и "Бахчеванов Файт Академи" беше представен от 4 бойци, които завоюваха 3 победи и 1 загуба.

Шампиони в категорията си станаха: Найм Салим "Зомбито" 13-14г. (57кг.)  К1.

Виктор Ганчев мъже (60кг.)  К1.

Атанас Андреев юн.старша (63,5кг.) К1.

"Изключително съм доволен от нашите момчета, които с играта и победите си за пореден защитиха името и авторитета на нашия велик клуб ЦСКА. "Зомбито" въпреки младостта си доказа с непоклатим дух и воля за победа, че е фактор и шампион в своята възрастова група и категория. Виктор Ганчев дублира шампионската си титла от международният турнир лоукик Козлодуй, но този път в К1. С красива, технична и спокойна игра контролираше боя и в трите рунда и заслужено спечели поредна победа и шампионски пояс. Атанас Андреев също дублира шампионската си титла в лоукик от Козлодуй. В любимият си стил К1 той изнесе лекция по кикбокс на противника си и надигравайки по безапелационен начин, доказа че е еталон за високо спортно майсторство и безапелационен шампион в своята категория във всички стилове.

Огромни благодарности към председателя на нашия клуб Иван Велчев който както винаги беше неделима част от отбора и треньорския щаб. Благодарим на Г-н Гриша Ганчев, на нашите спонсори, медийни партньори, фенове и приятели. Само ЦСКА!", заяви старши треньорът на отбора Станислав Бахчеванов.

ЧЕСТИТО!

Сподели:          

SponsorsPetrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2023 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА