Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 865

Картодържателите ще са с предимство при закупуването на билети за мача с Лиепая
понеделник 19 юли, 2021

 
Картодържателите ще са с предимство при закупуването на билети за мача с Лиепая

Армейци,

Уведомяваме Ви, че поради големия интерес и  задължителното предимство при закупуването на билети от картодържателите се налага промяна в работното време на касите за продажба на билетите за двубоя от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу латвийския Лиепая.

Утре (20 юли, вторник) касата на стадион "Българска армия" (до фен магазина) ще работи от 16:00 до 20:00 часа, а в сряда и четвъртък (21 и 22 юли) от 10:00 до 20:00 часа.

Също така утре (20 юли, вторник) притежателите на абонаментни карти ще могат да закупят с предимство билети в администрацията на стадиона (над съблекалнята на мъжкия отбор) между 10:00 и 16:00 часа.

Съгласно изискванията на УЕФА, свързани с пандемията от коронавирус Ви информираме, че част от запазените места на картодържателите в сектор "А" са резервирани за резервни футболисти и други длъжностни лица, които трябва да заемат точно тези позиции на трибуните. Всеки, който притежава абонаментна карта за въпросните места ще има възможност да закупи билет за срещата за друго, избрано от него място.

Благодарим Ви за разбирането! 

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА