Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

Приключи шестият турнир за купата на Червена Чета Радецки (СНИМКИ)
неделя 13 септември, 2020

 
Приключи шестият турнир за купата на Червена Чета Радецки (СНИМКИ)

Армейци,

Приключи шестият пореден турнир за купата на Червена Чета Радецки. Различното на този турнир от предходните бе в това ,че поканените отбори бяха футболни клубове, а не училища, както и това ,че се игра футбол 11.

Жребият отреди в първата среща да излязат един срещу друг  ФК Първа Атомна - ФК Бутан, а след това Червена Чета Радецки - ФК Борован. Победителите играят финал, загубилите за трето място.

Двубоят между ФК Първа Атомна и ФК Бутан завърши с победа за момчетата от Козлодуй водени от Станислав Йорданов - Стамбата. Във  втория мач момчетата от фенклуба на ЦСКА от град Козлодуй Червена Чета Радецки победиха ФК Торпедо Борован. За третото място се срещнаха ФК Торпедо Борован и ФК Бутан. Момчетата от Борован играха с по-голямо желание и спечелиха третото място. 

Във финалния сблъсък един срещу друг се изправиха ФК Първа Атомна и Червена Чета Радецки. Зарядът бе голям, изправиха се баща срещу син, а напрежение по трибуните също не липсваше.  Имаше доста картони на зеления терен, а на почивката и главният арбитър бе сменен. Дебют за Четата направи пет-годишният талант Самуил Димитров. Но както винаги в спорта има победители и победени. Категорична победа за отбора на ФК Първа Атомна, която им даде правото да вдигнат купата от турнира на четниците.

Организаторите на турнира бяха подсигурили храна и вода за всички участници и индивидуални награди и купи за отборите. Ето и имената на призьорите:

Най-добър вратар: Марио Христов - ФК Торпедо Борован.

Най-добър защитник: Александър Иванов - Червена Чета Радецки.

Най-добър халф: Георги Янушев - ФК Бутан.

Най-добър нападател: Мартин Якимов - ФК Първа Атомна.

Голмайстор: Йордан Йорданов - ФК Първа Атомна (реализирал 7 гола). 

Най-полезен играч: Анчо Анчов - ФК Първа Атомна.

Годишната награда най-добър Четник бе връчена на Борис Димитров от Червена Чета Радецки.

От фенклуба на червените привърженици благодарят на поканените отбори, за това, че се отзоваха, а също така и на младите футболисти , за това че взеха участие и дадоха всичко от себе си на зеления терен, както и на треньорите и родителите, които  бяха неизменно до децата си. 

Благодарности на спонсорите ИПУ гр. София, Бързи Закуски бл.9, и фирма Хелиус. Както и на доброто партньорство с ФК Първа Атомна и Община Козлодуй.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА