Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 895

ФА "ЦСКА Лондон" с нов спонсор
понеделник 26 август, 2019

 
ФА "ЦСКА Лондон" с нов спонсор

Футболна академия "ЦСКА Лондон" започва третия си сезон с още един спонсор. 

След доброто си представяне през изминалата кампания и големия интерес от рекламни партньори, този сезон Академията ще бъде подкрепяна и от българската компания за енергийни напитки ISOSPORT - neopak.eu.

Амбицията на ISOSPORT - neopak.eu е да стъпи здраво на британския пазар и най-добрият начин за популязирането й е решението да го направи чрез Футболна академия "ЦСКА ЛОНДОН". Компанията цели да бъде дългосрочен партньор на Академията.

Още на първата тренировка в неделя (1 септември) малките армейци ще излязат с екипи, брандирани с логото на ISOSPORT. С новата екипировка дебют ще направят талантите от отборите U13/14 и U15/16 , които ще се състезават в една от най-силните лиги за детско-юношески футбол в Лондон - Premier Youth League.

Интересът към Академията е огромен, с оглед на това, че  през новия сезон отборите ще мерят сили с големи имена в Лондон в лицето на Уотфорд, Барнет, Кристъл Палас, лондонската академия на френския Ланс, Фулъм, Кеймбридж Юнайтед, Арсенал и много други.

Очаква се за втория рожден ден на академията през октомври децата да бъдат посетени от част от ръководителите на ЦСКА, както и от бивши играчи на клуба.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА