Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 895

"Червени воини - Казанлък" отпразнува своя 20-годишен юбилей
неделя 23 юни, 2019

 
"Червени воини - Казанлък" отпразнува своя 20-годишен юбилей

Фен клуб "Червени воини- Казанлък" отбеляза по бляскав начин своя 20-и рожден ден. На 22 юни феновете на ЦСКА в града организираха детски турнир по футбол, а след него се събраха в едно от заведенията в града и отпразнуваха юбилея на фракцията.

Сред специалните гости бяха легендите на клуба Петър Жеков и Иван Зафиров, а празника уважиха и представители на фен клуб "Сектор Г".

Детският турнир се превърна в истински спектакъл за всички присъстващи. На финала един срещу друг се изправиха двата казанлъшки отбора, които превърнаха стадион "Севтополис" в истинска арена. Малките Рози на Антим Паральов се наложиха над ДФК "Филипов". Под проливния дъжд розите постигнаха победа с 3:1 и взеха купата на турнира и индивидуална награда за Владимир Дечев като най-добър нападател.

В късния следобед в Инфо Центъра беше прожектиран филм за историята на "Червени воини". Той съдържаше снимки и видеа от създаването на фракцията до наши дни.

Последва незабравима вечер в едно от заведенията в града, където армейците пяха песни на ЦСКА, запалиха факли и си разказваха за славните времена на любимия клуб с надеждата през предсоящия сезон тимът ни да продължи да пише история и да спечели 32-ра титла на България.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА