Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 905

Фен клуб "Армейци - Стралджа" отпразнува своя 10-годишен юбилей
вторник 18 юни, 2019

 
Фен клуб "Армейци - Стралджа" отпразнува своя 10-годишен юбилей

"Само ЦСКА" и "Червено-бяла любов" - това бяха най-споменаваните рефрени в град Стралджа в топлия съботен следобед на 15 юни. Стотици жители на града посетиха организирания от местния фен клуб турнир по футбол с благотворителна цел, който се проведе на градския стадион в тракийския град. По решение на ръководството на фен клуба, всички събрани средства от турнира ще бъдат преведени по сметката на дете от Стралджа, страдащо от детска церебрална парализа.

В турнира участие взеха фен клубовете "Червени войводи" - Сливен, "Червени войни" - Казанлък, "Перспектива" - Бургас, "Армейци-Гурково" и отборът на домакините от "Армейци - Стралджа". При регламент всеки срещу всеки момчетата, закърмени с червената идея, показаха умения, на които биха завидели не един и двама сегашни национални състезатели, а коментатори и анализатори, наблюдаващи турнира, бяха единодушни, че вратарите на отборите със сигурност биха се справили по-добре от титуляра в националния отбор Николай Михайлов.

В дух на феърплей и безброй интересни моменти, на първо място в турнира се класира отборът на фен клуба от град Сливен, подгласници му станаха момчетата от Бургас, а на трето място се класираха домакините от град Стралджа. Призьорите бяха наградени лично от главния мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов, лидерът на червения сектор - Иван Велчев - Кюстендилеца и кмета на община Стралджа Атанас Киров. Преди да бъдат раздадени наградите на победителите в турнира, гостите от София посетиха сградата на община Стралджа, където подариха фен артикули и сувенири с емблемата на ЦСКА на кмета на града, който освен потомствен армеец е и бивш футболист на отбора.

Водени от еуфорията от проведения турнир, червените фенове прехвърлиха забавленията в съседно на стадиона заведение, където зададоха своите въпроси, свързани с отбора и новините в свещения за тях "Сектор Г" на гостите, дошли да уважат юбилея. След изчерпателните отговори започна и същинската част от празненствата, в които се включиха както хора с побелели коси, станали преки свидетели на големите победи на ЦСКА в 60-те и 70-те години на миналия век, така и деца, които с гордост задаваха тон за песните на червената агитка, които огласяха града до ранните часове на следващия ден и показаха, че червено-бялата любов на хората в град Стралджа е безгранична.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА