Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

Велико Търново посреща над 200 фенове на ЦСКА
четвъртък 17 януари, 2019

 
Велико Търново посреща над 200 фенове на ЦСКА

Повече от 200 привърженици на ЦСКА ще се съберат във Велико Търново на 19 и 20 януари за национална фен среща. В старата столица се очакват запалянковци от над двадесет населени места в България, сред които София, Пловдив, Варна, Бургас, Видин, Сандански, Димитровград, Козлодуй и други.

В програмата е предвидено посещение на Център за настаняване от семеен тип, където ще бъдат подарени топки и артикули на ЦСКА, осигурени от "Сектор Г". Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника "Майка България" в центъра на града. 

"С тази среща искаме да покажем нашето единство и подкрепа към любимия отбор. Предвиждаме голям купон в местна механа и се надявам всички да се забавляват с любимите рефрени от стадиона. За всички нас предстои тежък полусезон в борбата за титлата. Подобни събирания ще ни дадат още по силна вяра, на нас и нашите футболисти, че можем да сме шампиони. В събота в 17:00 часа ще се срещнем с децата от ЦНСТ на ул. "Колоня Товар" №14. За тях сме подготвили топки и подаръци с логото на ЦСКА. В неделя в 12:00 часа ще поднесем венци и цветя на паметника "Майка България", а след това ще посетим Царевец", споделят организаторите, които уточняват, че вече няма свободни места в заведението, в което ще се проведе сбирката.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА