Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 305

Как мафията чете законите
вторник 20 юни, 2017

 
Как мафията чете законите

ПРИЗИВ ДО АРМЕЙЦИТЕ
ВРЕМЕ Е ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ОБИЧАНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ

СКЪПИ АРМЕЙЦИ,

Войната на мафията срещу най-авторитетния български футболен клуб ЦСКА продължава. Впрочем мръсната кампания срещу „червените" от София никога не е спирала. Конкуренти, мошеници и комисионери от всякакъв калибър се обединиха, събрани от своите комплекси, които ги преследват като кошмари, след като отборът от стадион „Българска армия" се върна в елита. Именно възраждането на ЦСКА под ръководството на Гриша Ганчев и с огромната подкрепа на привържениците е основната причина за криминалния заговор срещу 31-кратните шампиони на страната.
Обществеността вече е запозната с подробностите около решенията на УЕФА и КАС по повод административната санкция, лишила ЦСКА от правото на участие в Лига Европа, извоювано в честна спортна битка на терена. За изненада, огорчение и възмущение, споделяни от милиони българи, клубът бе грубо репресиран минути преди началото на жребия. Този скандален акт обаче бе само крайният резултат от една дълга и недостойна кампания, проведена от „сънародници" и направлявана от БФС.

Достатъчно е да си спомним недопустимото поведение на зам.-изпълнителния директор на БФС Павел Колев, който влезе в открит конфликт в социалните мрежи с привърженици на ЦСКА като ги нарече с обидни квалификации. Същият този чиновник на Борислав Михайлов си позволи да говори от името на УЕФА два дни преди окончателното решение по казуса, естествено срещу ЦСКА. През цялото време между първоначалното решение на централата в Нион от 29 май 2017 и развръзката на 19 юни 2017 г. Колев се държеше като лумпенизиран фен и зависим лобист в чудовищен конфликт на интереси спрямо заеманата от него длъжност. Няма никакво съмнение, че този човек е използвал всичките си административни възможности като фактор в БФС и член на комисия в УЕФА, за да навреди на ЦСКА. Очевидно подобна нагласа е първото условие за кариера край Борислав Михайлов...

Заместник-изпълнителният директор на БФС обаче е само брънка от веригата на заговора и самозван говорител на цялата престъпна кампания срещу ЦСКА. Няма никакво съмнение, че той прокарваше директивата на управниците в БФС и най-вече на трети лица от конкурентни лагери, за които щетите върху „червените" са се превърнали във фиксидея. Публична тайна е КОЙ клубен президент дърпа конците в БФС, КОЙ стои зад провокациите на шепата еничари срещу единствения и неделим клуб от „Армията" и пред кого се кланя шайката „Боби и Ко", приватизирала най-важния спорт.

В заговора срещу най-титулувания български тим се включиха и нагли комисионери като един боядисан шут, който си позволи да дава съвети как може да се попречи на участието на ЦСКА в Европа. Тук е моментът да се отбележи, че такива „посредници" като въпросния шмекер надничат зад кулисите на корупционните „трансфери", ощетили клуба с милиони, както се вижда от публикувания списък на кредиторите на фалиралото АД на Лупи и „гърнетата".

Целта на кампанията е ясна - да се попречи на ЦСКА да се върне на своето историческо място в Европа, да се затормози селекцията и да се лиши клубът от потенциални приходи. Враговете разбраха какво ги очаква през следващия сезон и затова взеха спешни мерки, за да неутрализират възраждането на червения колос. С помощта на продажни чиновници от БФС, сателитни „подизпълнители" и напазарувани медии като тези, които до последно бълваха помия срещу ЦСКА, а сега се гаврят с болката на червената България, застанала като стена зад своя любим отбор.

Всеки трябва да е наясно, че УЕФА взема решенията си според информацията, получена от съответната национална футболна централа. И, неслучайно заговорниците от БФС първо направиха доносите до Нион, в резултат на които ЦСКА бе отстранен от Лига Европа, а малко по-късно решиха да замажат очите на обществеността като издадоха европейски лиценз на клуба. Съвсем умишлено бе подбрана и датата на втория търг за активите на фалиралото АД - едно денонощие след произнасянето на УЕФА, за което такива като Павел Колев са знаели предварително. По този начин законната приемственост на юридическите субекти, представляващи 31-кратните шампиони, „закъсня" след бюрокрацията край Женевското езеро...

Юридическите дебри са безкрайни и могат да бъдат пребродени само с добра воля, а такава българските футболни чиновници проявяват към всеки друг, но не и към отбора, който е донесъл най-голяма слава на страната, а сега храни цялата елитна група с най-високия телевизионен рейтинг, само за 6 месеца клубният сайт натрупа най-високия клубен рейтинг, като втория е с 10 пъти по-слаб, и е с най-много зрители по трибуните. Въпросът е - как така никой никога не се запита за статута и приемствеността след всевъзможните адвокатски хватки около регистрациите на „Ботев" (Пд), „Локомотив" (Пд), „Берое" или на невинния „Дунав", който по едно време беше извън професионалния футбол преди да бъде поканен във втора дивизия, незнайно като общинска или частна собственост?! Ами „Лудогорец", появил се от нищото в Европа през лятото на 2012 г. като съвършено нова фирма с някакви цифри в името, без да е налице уж необходимият професионален минимум от три години?! И т.н., и т.н...

Стандартът очевидно е двоен, а мафията чете „законите" така, както й е изгодно. Лошото е, че криминалната нишка води до сърцето на „цивилизацията" в Европа, където компромиси се правят избирателно. Тоест - УЕФА не се замисля за статута на учредения преди половин година FCSB („Стяуа"-Букурещ) с нова регистрация и емблема, защото в Румъния футболните фактори са националноотговорни и са направили всичко възможно да съхранят своята футболна гордост. За разлика от доносниците от БФС и техните съдружници от криминалния сектор на комисионерите...
Независимо от всичко ЦСКА ще се върне на своето историческо място в България и в Европа и ще пребъде. С цената обаче на дълга и тежка битка със Злото, а червената общност трябва да извърви докрай своя път като гарант за бъдещето на свещените четири букви.

Ето защо призоваваме всички, които имат възможност да тръгнат за централата на МАФИЯТА. Има осигурен безплатен транспорт с автобуси, а всеки, който желае може да пътува и с личния си автомобил. Тръгване в сряда- 21 юни, в 14.00 часа от паркинга на магазин "Метро" в кв. Божурище. Пристигане в Нион в четвъртък. Тръгване обратно към София в петък следобяд.


Oт привържениците на ЦСКА, борещи се за справедливост.
ВИНАГИ ВЕРНИ!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА