Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 275

Двоен празник за армейците в Панагюрище
неделя 11 юни, 2017

 
Двоен празник за армейците в Панагюрище

„Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“ празнува в събота (10 юни )двоен празник – спечелването на емблемата на клуба и първи рожден ден. По този повод феновете на червения отбор организираха среща пред вечния огън на мемориален комплекс „Априлци“ , където направиха снимки за спомен от паметното събитие. В редиците на клуба има много млади хора, най-малкият от които е Пламен Христев,  както и три поколения привърженици на ЦСКА като сем. Баракови. „Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“ взе решение да проведе Общо събрание в края на юли, началото на август, след което вдигна наздравица за бъдещите успехи на любимия отбор.

Точно преди една година близо 70 запалени фенове на червения отбор учредиха  клуб „Привърженици на ЦСКА Панагюрище”. За негов председател беше избран д-р Любомир Димитров, за заместник председател Иван Раков,  а за членове на  Управителния съвет, освен председателя и неговия заместник бяха избрани Тодор Бараков, Мартин Делибашев, Ганчо Кесов, Петър Бабачев и Димитър Димитров. Основна цел на сдружението е да популяризира името, дейността и спортните резултати на ЦСКА, да обединява всички привърженици, симпатизанти и фенове на ЦСКА, да спомага за развитието и популяризирането на футбола в град Панагюрище и страната и др.

При изключителен интерес премина и турнира по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра”, организиран от Община Панагюрище, Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище, Лео клуб – Панагюрище и Интеракт клуб – Панагюрище, състоял се на 13 и 14 май тази година. Футболни умения демонстрираха 142 деца и юноши, разделени в 12 отбора. Специален гост на турнира беше спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА