Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 275

За цвета на тишината, любовта към ЦСКА и мозАчната смърт
четвъртък 27 април, 2017

 
За цвета на тишината, любовта към ЦСКА и мозАчната смърт

Замислих се, че дори по това се различаваме с отбора от покрайнините на София. Оставете, че историята, победите и европейското ни минало (а и по всичко личи - обозримо бъдеще) са гръмки, христоматийни и вечни ...

Оставете, че при нас има ultras - култура и стил на поведение, докато при тях пристрастията се показват с чоплене на семки от брандирани пликчета или побоища с цифрово съотношение 1:6...

Оставете, че при нас има Преди, Сега и Напред, а те съществуват само, когато играят, отбележат гол или попаднат на една вестникарска страница редом до ЦСКА ...Ами и тишината ни е различна !

Зад онази, синята, стоят позор, погром, публични самоубийства, които често са на международно ниво, за да е срамът, не какъв да е, ами европейски. Зад синята тишина прозират резултатни загуби и 50-годишен турнирен резил (трактористи, масажисти, мазохисти - кой не ги е хванал, той не ги е .... "Така, де"). Последователна простотия и аргументна импотентност в медийните изяви, нищожен, че и никакъв принос за международния спортен лик на страната ни ... Ако трябва да илюстрирам с метафора евроучастията от последните десетилетия на динамовци, ще е нещо от сорта - да се изпуснеш насред площада, а после да се фукаш, че ти е добър метаболизмът.

И това е, толкова са ТИХИ подуенци, че няма и какво повече да се напише за тях. Да се побереш в 2-3 изречения и това ако не е жалко ...

Диаметрално противоположна е тишината в ЧЕРВЕНО !

Ние мълчим гордо, уверено и капризно, защото историята и успехите на ЦСКА крещят толкова силно, че понякога думите са недостатъчни или просто излишни. Защото, когато си се доказал, утвърдил и запечатал в сърцата на милиони, кому са нужни празни или още по-лошо - високопарни приказки и обещания!

Често обвиняваме настоящото ръководство, в лицето на г-н Ганчев, че не говорят много, но вместо това - разходете се до Панчарево и "чуйте" как "говори" обновената ни база! Обвиняваме лидерите на фракции, че не списват през час из социалните мрежи ... Но стъпвали ли сте в Сектор Г ... Да чуете как РЕВЕ Червената любов! 

Тишината всъщност е прекрасна и дори задължителна, когато е по-красива от думите, които могат да я заменят!

Ние сме ЦСКА, ние сме зад ЦСКА, ние категорично вярваме в бъдещото на ЦСКА !

Нека помълчим в червено, а в събота да им скъсаме сините гащи, защото "не може никой, никой да ни спира - да сме опора , да сме твоята сила"!

ЦСКА

Поздравявам всеки, прочел текста до край , а най-много поздравявам баща ми, който ме възпита в тъмночервено

Алено Момиче

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА