Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 695

Златни медали от Купата поемат към различни точки по света
понеделник 24 май, 2021

 
Златни медали от Купата поемат към различни точки по света

Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана благодарение на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за успеха на нашия клуб. Освен на ръководството, щаба, отбора и великата публика, искаме да изразим нашата благодарност и уважение към още няколко личности, треньори и състезатели, взели участие в изграждането на тима и спомогнали за постигане на така желаната цел през изминалия сезон.

Към различни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни национален трофей.

Заслужени отличия ще получат бившите ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И разбира се, изказваме огромна признателност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и огромната и сърдечна мотивационна подкрепа от Маями.

ЦСКА е велик, когато всички заедно воюват за армейската кауза!

Благодарим!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА