Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

Кикбокс и Муай клуб ЦСКА с отличен дебют на Европейски Турнир
понеделник 17 май, 2021

 
Кикбокс и Муай клуб ЦСКА с отличен дебют на Европейски Турнир

Армейци,

През уикенда в столицата на Сърбия Белград се проведе ежегодният Европейски Клубен Открит Турнир по Кикбокс в стиловете К-1, Фулконтакт, Киклайт и Пойнтфайтинг.

При невероятно силна конкуренция между 334 състезатели от 84 клубове от 13 страни във всички възрастови групи се бориха за призовите места във всички категории.

Спортен Клуб по кикбокс и муай тай "ЦСКА" взе участие с 5 бойци, "Bahchevanov Fight Academy" с 1 боец в ринговите стилове К1 и Фулконтакт на самофинансиране.

След оспорвани двубои бойците ни спечелиха 4 сребърни и 2 бронзови медала.

Сребърни медалисти са: Алекс Димитров К1 (71кг.) юн. старша, Пламен Павлов К1 (54кг.) юн. старша, Георги Нинов К1 (51кг.) юн.старша, Атанас Андреев К1 (67кг.) юн.старша от (Bahchevanov Fight Academy).

Бронзови медали завоюваха: Виктор Ганчев (60кг.) мъже К1, Пауло Велев Фулконтакт (67кг.) юн.старша.

Ето и мнението на старши треньора на С.К.ЦСКА Станислав Бахчеванов: "Горд съм и изключително доволен от всички наши бойци. За новосъздадения ни клуб който за 10 месеца с 6 бойци от които 6 дебютанти на международно ниво, успя да завоюва такова призово и достойно класиране. Организацията на турнира беше перфектна. Впечатлени бяхме че домакините бяха се погрижили за абсолютно всичко до най-малкия детайл, включително бяха взети всички противоепидемиологични мерки. Всички наши бойци се представиха страхотно и дадоха най-доброто на което са способни и подготвени. Пламен Павлов се раздаде докрай, остави сърце и душа на ринга, но малко не му достигна за да грабне златото. Алекс Димитров с пълна доминация на четвъртфинала отстрани сърбин, на полуфинала македонец. На финала загуби срещу изключително силен и рутиниран боец от Латвия. Националният състезател и абсолютен нац. шампион във всички стилове Атанас Андреев се завърна на ринга след тежка контузия и 7-месечно възстановяване в по-горна категория. С агресивния си стил Наско отстрани на полуфинала изключително твърд противник от Сърбия като впечатли всички с безапелационната си победа. На финала се изправи срещу шампиона в категорията Лазар Ступар (Топич Тим Сърбия). Двамата направиха най-красивия, техничен и оспорван двубой на турнира. Домакинът спечели с малко и Наско остана с вицеевропейска титла. Рискувах с участието на това ниво с абсолютни дебютанти на международният ринг, но знаех че момчетата ми са подготвени, както физически така и психически и те оправдаха доверието ми по най- добрия начин със своите победи и достойно и сърцато представяне. Знам че ако продължават да се раздават в ринга, много скоро ще станат новите звезди на българският и световен ринг. Продължаваме да работим да надграждаме и създаваме шампиони достойни да защитават честа и емблемата на нашия велик отбор ЦСКА.

Огромни благодарности на Г-н Гриша Ганчев за прекрасните условия и тренировъчна база за подготовка на стадион "Българска армия", с които разполагаме за тренировки. На нашите официални спонсори от "Държавник" за пълното финансовото обезпечаване на отбора ни, без което не бихме имали възможност да участваме на международни турнири и финансови стимули за всеки медалист. На магазин Oktagon Sofia за наградите под формата на бойно оборудване и облекла. На фирма" TOMY"за прекрасните спортни облекла с които ни оборудва. На всички наши медийни партньори: Обединени Спортни Клубове ЦСКА, "Държавник", BLITZ за перфектното и точно отразяване, на нашия председател Иван Велчев и моят колега треньор по боксова подготовка в клуба Венци Василев. И на цялото наше червено братство, което е винаги с нас и е нашата сила, подкрепа и мотивация!".

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА