Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 715

Димитър Пенев представи биографията си (СНИМКИ)
вторник 06 октомври, 2020  |   1678

 
Димитър Пенев представи биографията си (СНИМКИ)

Армейци,

днес се състоя официалното представяне на биографията на легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев - "Стратега". Автор на книгата е самият той, заедно с журналиста Иво Тонков. Водещ на събитието, което се проведе в клуб "Kino Cabana" бе големият привърженик и приятел на армейците Ники Кънчев. На церемонията присъстваха редица видни гости, легенди на клуба, журналисти и заклети червени сърца.

Ръководството на ЦСКА в лицето на Пламен Марков, Стойчо Стоилов и Стоян Петков също уважиха събитието, както и футболистите Петър Занев, Иван Турицов и Митко Митков. 

Младите армейци от Академията, родени през 2012 година с треньор Атанас Стоилов, които преди броени дни спечелиха пореден турнир изпяха любимия си рефрен "Още от дете" в чест на "Треньор номер 1 за ХХ" век, а той се снима с тях и им раздаде автографи.

След официалната част, легендарният футболист, треньор и Човек - Димитър Пенев отдели време на всички гости на събитието и поговори с всеки от тях, докато разписваше биографията си под прожекторите на десетки камери и обективи.

От утре книгата ще е в книжарниците в цялата страна, а в нея  ще можете да прочетете интересни и неподправени истории от живота и кариерата му - и като футболист, и като треньор. Всичко за живота му, около преминаването му в ЦСКА, около националния отбор, офертата от Интер, за великите сблъсъци на червените срещу големите европейски противници на терена.

Насладете се на това уникално четиво, защото "Стратега" си заслужава!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА