Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 455

Добро представяне на кикбокс клуб ЦСКА
неделя 20 септември, 2020

 
Добро представяне на кикбокс клуб ЦСКА

Армейци,

На 19.09.2020 г. в град Козлодуй се проведе 3-ти традиционен международен кикбокс турнир за купата АЕЦ Козлодуй в стил лоукик. Организаторът г-н Георги Вачев председател на местният кикбокс клуб Голден бойс и член на управителния съвет на БККМТ бе създал перфектна организация за провеждането на турнира.

Участие взеха 200 състезатели от 6 страни. При огромна конкуренция на два ринга бяха изиграни по 65 двубоя. Съдийската бригада също се представи отлично, с което допринесе за красиви и успорвани двубои, в които всички участници трупаха безценен опит в ринга.

Спортен клуб ЦСКА взе участие със шестима състезатели, като успя да  спечели 1 сребърен и 3 бронзови медала. "Доволен съм от момчетата, от желанието им за победа, от кардиоподготовката и психиката, която изграждат въпреки че са дебютанти на ринга. Отлично впечатление направи Виктор Ганчев с победата си над много рутиниран и корав противник от Шотландия. Благодаря на нашите спонсори и спомоществователи в лицето на г-н Гриша Ганчев, г-н Иван Велчев, г-н Росен Петров, магазин за бойна екипировка Оktagon и Echo Fight Wear, както и на колегите ми в треньорския щаб Венци Иванов и Деян Топалски.", заяви старши треньорът на армейците Станислав Бахчеванов след края на турнира.

Честито на всички медалисти!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА