Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 295

ЦСКА пристигна в Марбея и направи първа тренировка (СНИМКИ+ВИДЕО)
неделя 19 януари, 2020

 
ЦСКА пристигна в Марбея и направи първа тренировка (СНИМКИ+ВИДЕО)

След дълго и изтощително пътуване, продължило повече от 8 часа, ЦСКА пристигна в Марбея, където ще премине вторият етап от предсезонната подготовка на тима. Въпреки умората, само няколко часа след настаняването в хотела, старши треньорът Милош Крушчич изведе своите възпитаници за първата си тренировка на испанска земя, където днес времето бе топло и слънчево.

Всички футболисти са налице с изключение на португалеца Нуно Томаш, който днес не отпътува с основната група за лагера в Испания, тъй като до няколко дни ще стане ясно къде ще играе той.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН НА ЦСКА.

Армейците със сигурност ще изиграят четири контролни срещи, като в момента се водят преговори и се уточняват детайли за евентуална пета проверка на испанска територия. 

Първият мач е на 21-ви януари (вторник) срещу немския Нюрнберг. На 26-ти (неделя) отборът се изправя срещу елитния японски тим Шонан Белмаре, а на 29-ти (сряда) излизаме срещу шампиона на Южна Корея - Чонбук Хюндай Моторс. Четвъртата контролна среща е планирана за 1-ви февруари (събота), а съперник ще бъде чешкият Яблонец. Точните начални часове и терените, на които ще се играят мачовете ще бъдат обявени в дните на самите двубои.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ НИ КАНАЛ В YOUTUBE.

Отборът се прибира в София на 2 февруари (неделя), където ще продължи подготовката си за пролетния полусезон.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА