Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

ЦСКА отстъпи на финала на "Червена купа"
неделя 05 май, 2019

 
ЦСКА отстъпи на финала на "Червена купа"

Младите армейци от набор 2007 отстъпиха на Ботев (Пловдив) с 0:2 на финала на турнира "Червена купа". Надпреварата беше организирана от Фен клуб "Сектор Г" с подкрепата на ръководството на клуба по случай 71-ия рожден ден на ЦСКА.

От петък до днес единият помощен терен на "Армията" се превърна в арена на здрави футболни битки, които донесоха много емоции на участниците и зрителите.

Шампионите бяха наградени от изпълнителния директор на ЦСКА Пламен Марков. Медалите на армейците връчи Валентин Антов, а заелият третото място отбор на Войводина (Нови Сад) получи купа и почетен плакет от бразилския нападател Евандро. Царско село завърши четвърти, Вардар (Скопие) - пети, а шести финишира тимът на Славия.

Бяха раздадени и пет индивидуални награди. Най-добър вратар стана Стефан Смъркалов от Ботев Пд. Сред защитниците беше отличен Димитър Плачков също от Ботев Пд. Голмайстор на турнира е Никола Кунчев от ЦСКА. За най-полезен състезател беше определен Огнян Зекич от Войводина. Калоян Каишев от Царско село взе приз за феърплей.

Всички участници получиха подаръци от Фен клуб "Сектор Г". Отборите останаха впечатлени от отличната организация по време на първото издание на "Червена купа", а идеята е надпреварата да се провежда всяка година на рождения ден на ЦСКА. 

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА