Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

ЦСКА с двама представители на Европейската отворена купа в София
четвъртък 31 януари, 2019

 
ЦСКА с двама представители на Европейската отворена купа в София

ЦСКА ще има двама представители на Европейската отворена купа по джудо за жени, домакин на която ще бъде зала "Универсиада" на 1 и 2 февруари. Габриела Димитрова ще бори конкуренцията при 48-килограмовите джудистки, а Йоана Манова ще се състезава в категория до 57 килограма. 

По време на церемонията за спортист на годината на ОСК ЦСКА, която се проведе вчера във Военния клуб, бяха отличени шестима състезатели и един от треньорите в клуба.

Мария Янчева беше избрана за най-добър треньор на Обединени спортни клубове ЦСКА. Ивайло Иванов стана подгласник на спортист №1 при мъжете. Той заслужи приза, след като през 2018 година спечели златен медал от Гран При Хага след победа над световния шампион и водач в световната ранглиста. Габриела Димитрова е спортист на годината при жените. Талантливата състезателка грабна сребърен и бронзов медал от турнири за Европейски купи при девойките. Георги Динев взе награда за млада надежда, след като спечели сребърно отличие от Бълканското първенство за кадети, а неговият близнак Васил Динев е млад талант №1 на ОСК ЦСКА. Той взе бронзов медал от Европейското първенство по сумо за юноши. Спечеленото от Любослав Григоров бронзово отличие от Европейското първенство по самбо за юноши му донесе награда за най-перспективен млад състезател. Приз за "Европейски принос" получи Костадин Цветанов, който спечели бронз от Европейското първенство по самбо за младежи.

През изминалия уикенд нашите състезатели спечелиха 8 медала от Държавния личен шампионат по джудо за юноши и девойки. Златни отличия грабнаха Иван Симеонов (50 кг) и Георги Конев (81 кг), сребро взе Виолина Георгиева (57 кг), а с бронзови медали от зала "Универсиада" си тръгнаха Алекса Георгиева (44 кг), Вероника Петкова (70 кг), Кирил Мутафчиев (50 кг), Антонио Янев (66 кг) и Борислав Радев (66 кг).

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА