Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 285

Александър Попов: Нашето призвание е да играем в европейските турнири
сряда 28 ноември, 2018

 
Александър Попов: Нашето призвание е да играем в европейските турнири

Мъжкият ни волейболен отбор приема белгийския Волей Хаасроден Льовен в третия по сила eвропейски турнир Чалъндж къп. Мачът от 1/16-финалите на надпреварата е тази вечер от 19:00 чача в столичната зала "Христо Ботев".

Билетите за двубоя са на цена 10 лева и се продават на касите на зала "Христо Ботев", както и в мрежата на ТикетПро - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец"

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА МАЧА ОТТУК.

Старши треньорът Александър Попов сподели очакванията си за срещата пред официалния сайт на клуба CSKAVOLLEY.ORG.

"Нашето призвание е да играем в европейските турнири. Ще дадем всичко от себе си и ще играем за победа, но сме наясно, че няма как да станем европейски шампиони. Най-хубаво ще е да дадем път на младите, за да ги калим в предстоящите битки, както в Европа, така и в България. Съперникът ни е отбор от средноевропейско равнище. Със сигурност ние искаме и ще се опитаме да го отстраним, но ни очаква тежка битка. Имаме вяра в себе си, но това се отнася и за противника. Разполагат с по-нисък и млад състав, който обаче може да играе доста бързо. Ще се опитаме да вземем максимума", заяви Попов.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА