Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 620

Две републикански титли за ЦСКА
събота 20 октомври, 2018

 
Две републикански титли за ЦСКА

Двама състезатели на Боксов клуб ЦСКА спечелиха златни медали от Държавния личен отборен шампионат за младежи и девойки, II кръг, който се проведе в Добрич.

Никол Андрейковска стана шампионка в категория до 64 килограма. На финала армейката победи Николета Чикерова. По пътя към мача за титлата нашето момиче отстрани Таня Тошкова на полуфиналите.

Венсан Киркоров грабна златото при 60-килограмовите, след като на финала се наложи над своя опонент Стилиян Христов с 2:1 съдийски гласа. За да достигне до последния мач, Киркоров победи последователно Якуб Чинолиев и Радослав Кабаджов.

Кристиян Николов си тръгна от Добрич със сребърен медал. Той отстъпи на Иван Стаменов във финала в категория до 81 килограма. Преди финала Николов постигна две победи - над Андон Илиев и Калоян Коцев.

Така тимът ни грабна общо 3 медала от ДЛОП, като единствено Ивана Василева не успя да се пребори за отличие. Заради вирусно заболяване няколко наши състезатели не успяха да участват в турнира. Армейците бяха водени от треньора Александър Александров в Добрич.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА