Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

ЦСКА впечатли военните (ВИДЕО+СНИМКИ)
събота 28 април, 2018

 
ЦСКА впечатли военните (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА вече е в Пловдив, където ще бъде на лагер преди утрешното гостуване на Ботев на базата на съперника ни в квартал Коматево. 

Преди да се настанят в хотела, футболистите и хора от щаба изпробваха своите стрелкови умения. Тимът ни беше гост на 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив, където играчите и треньорите стреляха със снайпери, автомати, картечници, пистолети и други оръжия на полигона в поделението. Основната цел на заниманието беше да се предаде армейски дух в отбора.

Поканата за визитата на ЦСКА беше отправена от шефа на поделението - бригаден генерал Явор Матеев, който остана впечатлен от уменията на футболистите и им пожела да стрелят към противниковата врата по време на мач толкова смело и точно, колкото и с оръжията по мишените на полигона. Той обеща изненади от името на армията за юбилея на ЦСКА на 5 май и призова всички армейци да бъдат на Националния стадион по случай празника.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ДА НАПЪЛНИМ НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН НА 5 МАЙ!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Кирил З.
неделя 29 април, 2018
георги айде да си евеш майката говежда от сайта ни син трол

 - Peter K.
неделя 29 април, 2018
Рано или късно и нашето време ще дойде.А,плювалници винаги е имало и ще има.

 - Иван Ц.
неделя 29 април, 2018
Във всеки един миг,час,ден трябва безрезервно да обичаш и да вярваш на любимият тим.И да чакаш най доброто да се случи.А то не е далеч.ВИНАГИ ВЕРНИ.САМО ЦСКА!!!!!

 - Борис Т.
неделя 29 април, 2018
Georgi A. абе смрадливо говедаро-делиорманско лайно бегом иначе IP и готово

 - Georgi A.
неделя 29 април, 2018
Ръководството няма явно да направи коментар за проваления сезон, смешните контузии на половината играчи и липсата на каквото и да било желание за победа в мачовете с говедата. Очевидно и лимитираният ни треньор няма да бъде сменен. Удобен е за някои хора. А фиаското не е приключило - какво ли ни чака в ЕКТ? Кой ли ано нимник ще ни отстрани, ако изобщо играем... Че след миналогодишното изваждане от турнирите 5 минути преди жребия, вече очаквам всичко. Всичко лошо. За догодина пък е ясно: "Титлата е капарирана." А купата - и тя ли беше капарирана, че "прекрасният" ни отбор не можа да я спечели на юбилея?

 - Румен М.
неделя 29 април, 2018
Страхотна идея. А на участниците в този форум препоръчвам стрелбище Диана в Горни Лозен. Кеф ви калашници, кеф ви пистолети. Само умната.

 - Rumen R.
неделя 29 април, 2018
КАКВИ ГЛУПОСТИ ОТБЕЛЯЗВАТЕ,ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАК ,ПО КАКЪВ НАЧИН НИ БЕШЕ ПРОВАЛЕН СЕЗОНА,КОЙ БЕШЕ ВИНОВЕН ЗА ТОВА???

 - Вал В.
неделя 29 април, 2018
БРАВО НА ДИРЕКТОРИТЕ! Така се прави. Връзката между БА и ЦСКА трябва да се укрепва не само на думи, но и на дела. Нека играчите да помиришат малко барут. Може да им потрябва в битките в Европа. УСПЕХ!

 - Станчо Н.
събота 28 април, 2018
Надявам се отново да видя на Армията ако не стотици то поне десетки воени ,както беше преди.Влизаш на мач и виждаш войската на трибуните.Връзката с армията на България ни е в ДНКто.

 - Георги Р.
събота 28 април, 2018
Винаги е по лесно стадиона да е пълен когато има титли и купи. Но ЦСКА е повече от една титла и купа. ЦСКА ТОВА СИ ТИ. НИЕ СМЕ ЦСКА И НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ КЕФА И НАПЪЛНИМ СТАДИОНА НАПУК НА ВСИЧКИ. Сезона беле хубав но само за три мача го провалихме, но не трябва да се подаване на негативноте емоци. ЦСКА ще се върне по силен през следващия сезон. ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА