Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

ЦСКА ще съдейства за провеждането на международен треньорски семинар
четвъртък 15 март, 2018

 
ЦСКА ще съдейства за провеждането на международен треньорски семинар

ЦСКА ще съдейства за провеждането на Международен треньорски футболен семинар, който ще се проведе на 26 и 27 март в комплекс "Царско село".

В него ще се включи старши треньорът на първия отбор Стамен Белчев, както и шестима треньори от Академия ЦСКА - Ивайло Станев (U19), Добромир Митов (U17), Сашо Борисов (U16), Христо Марашлиев (U15), Атанас Борносузов (U14) и Калоян Георгиев (Футбол 9, деца, родени 2007 г.). За провеждането на практическите занимания ще съдействат юношите старша възраст на ЦСКА.

Заявки за участие в семинара са получени от треньори от Китай, Япония, Камерун, Македония и др. Своите такси за участие вече са заплатили и десетки треньори от клубове от цялата страна.

Целта на събитието е представяне на съвременните тенденции, перспективи и насоки на усъвършенстване на тренировъчния процес.

Темите ще бъдат:

1. Life Kinetik - специална тренировъчна методика за подобряване на възприятието, по-бърза реакция, координацията, концентрацията и много други когнитивни и двигателни
умения.

2. Deep Learning - Креативна техническа тренировка - подобряване на работата с двата крака и подобряване на интуитивното отиграване в ситуация един срещу един

3. Exerlights - най-модерната и за сега единствена тренировъчна система заподобряване на футболната интелигентност по време на игра чрез игрови форми

4. Техника/тактика - Подаване в пространство зад гърба на противника / Преодоляване на защитни линии и създаване на голови ситуации

5. Тактика - Игра срещу дълбоко позициониран противник

Лектори на семинара ще бъдат:

Матиас Новак - над осем години отговаря за креативната техническа тренировка в детско-юношеската школа на Байерн Мюнхен. Индивидуален треньор на професионални футболисти и млади таланти.

Петър Шраинер - футболен треньор от над 25 години (бивш треньор на старшата възраст, координатор и отговорник за развитието на футболните таланти в детско-юношеската школа на Шалке 04, футболисти, тренирали под негово ръководство: Месут Йозил, Мануел Нойер, Юлиан Дракслер, Бенедикт Хьоведес, Макс Майер, Лерой Сане и др.), автор на много книги и лектор в над 25 страни.

Стивън Турек - един от младите талантливи треньори в Германия. Треньор в академията на Хановер 96. Специализиран в анализа и развиването на съвременните тактически постройки. Участник като лектор в международни треньорски футболни семинари в Дубай, Италия, Белгия и Словакия.

Иенс Ланг - един от основателите и основен мениджър на единствената по рода си тренировъчна система за подобряване на футболната интелигентност по време на игра чрез игрови форми „Exerlights".

Николай Илиев - дипломиран спортен учен от спортния университет в Кьолн както и притежател на А-лиценз от треньорската школа в Кьолн. Близо пет години треньор в футболното училище на Байер 04 Леверкузен, две години треньор в частен немски футболен интернат (DFI - Deutsches Fußball Internat), три години помощник треньор във втория отбор на Дуисбург. В момента помощник треньор в мъжкия отбор на Шварцвайс Есен. Също така подпомага за обучението и развитието на футболни треньори в Китай.

Участието в семинара дава възможност да бъде подновена валидността на треньорските футболни UEFA Pro, A, B и C-лицензи.

Очаквайте подробности на CSKA.BG за провеждането на семинара.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Nikolay S.
петък 16 март, 2018
Всички са виждали лилавите венци на Петричев и добре знаем какво прави с мургави мъже. През оная работа ми е какво мислят опонентите и кой гелосан олигофрен или говедо ,,признава,, ЦСКА. Бий за да те уважават!

 - Йордан И.
петък 16 март, 2018
И ако не забелязвате да ви помогна с каквото мога- сайта в последно време се напълни с тролове говеда и авиатори! Ако някой чете коментара ми дано поне малко му светне!

 - Йордан И.
петък 16 март, 2018
Треньорски семинар...ОК! Но ръководството е крайно време да ликвидира съмненията на недоброжелателите Ни относно това кои сме ние! Уважаеми ръководители! Това е ЦСКА! Крайно време е да го разберете и да Ударите по-мощно от всякога по враговете Ни! Болно ми е,а и не само на мен! Болно ни е на Всички Нас- Армейците! Докъде се докарахме-някакъв боклук–визирам петричев,да ни обяснява.че сме били Литекс! Абе хора!!! Това е любовта на Половин България бе!!! И тая емблема прословута...казвайте най-накрая какво ще става??? Живота ни мина в нерви за любимия Червен Отбор!!! Само ЦСКА!!!


1 до 3 (от 3)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА