Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 280

Злато за Андрея Михайлова от републиканското
сряда 07 март, 2018

 
Злато за Андрея Михайлова от републиканското

Състезателката на Боксов клуб ЦСКА Андрея Михайлова стана републиканска шампионка за девойки до 64 килограма. На финала нашето момиче победи Марина Сивенова с 3:0 съдийски гласа.

С бронзови медали от Държавния личен шампионат за младежи и девойки ще си тръгнат Ева Порумова (кат. до 54 кг) и Люба Атанасова (кат. до 46 кг), след като отпаднаха на полуфиналите в турнира, който се провежда в Русе.

В третия ден на надпреварата армейците постигнаха общо три победи.

Никол Андрейковска ще спори за титлата при 60-килограмовите, след като на полуфиналите отстрани Благовеста Георгиева. Финалът е днес, а съперничка на Никол ще бъде Лили Овчарова.

Кристиян Николов достигна до 1/2-финалите в категория до 75 килограма и си осигури минимум бронзов медал от надпреварата, след като победи Герасим Йорданов с 3:0 гласа. На ринга днес нашето момче ще боксира срещу Асен Асенов.

Своите двубои от полуфиналната фаза на турнира днес ще изиграят и Венсан Киркоров и Християн Христов. Киркоров ще срещне Якуб Чинолиев при 60-килограмовите, а в категория +91 килограма Хростов ще премери сили с Ростислав Цвятков.

Треньор на младежите на ЦСКА е Александър Александров, а девойките ни са водени от Ангел Тодоров.

Пожелаваме успех на нашите състезатели! 

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА