Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 865

Три победи за ЦСКА
понеделник 26 февруари, 2018

 
Три победи за ЦСКА

Отборите от школата на Баскетболен клуб ЦСКА постигнаха 3 победи и допуснаха едно поражение в мачовете през изминалия уикенд.

Вторият ни тим до 16 години се наложи над Ахил с 52:46 точки и продължава да бъде лидер в класирането на зона "Витоша". До момента през сезона армейците, водени от Христо Цветанов записаха 8 победи и 1 загуба. В следващия кръг ЦСКА гостува на Олимпия баскет.

ЦСКА U16 допусна тежно поражение от БУБА баскетбол с 46:85 точки. Момчетата на Христо Цветанов заемат третото място в класирането на Запад. До края на редовния сезон на тима ни остава само един мач - отложеното вечно дерби с Левски.

Юношите ни до 14 години, водени от Теди Буков, спечелиха домакинството си на Чавдар (Троян) с 52:38 точки. Това беше последният кръг от редовния сезон на Запад, но армейците трябва да изиграят още два мача, които бяха отложени по-рано през кампанията.

ЦСКА-2 U12 победи Славия с 55:53 след изключително драматичен мач. Момчетата на Красен Киров постигнаха успеха трудно, но го заслужиха изцяло. Отборът ни има 4 победи в 4 мача в двубоите за класиране от 5 до 16 място в зона "Витоша".

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА