Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 890

ЦСКА спечели дербито в Суперлигата
четвъртък 08 февруари, 2018

 
ЦСКА спечели дербито в Суперлигата

Юношите до 19 години на баскетболния ЦСКА спечелиха дербито от редовния сезон на Суперлигата срещу БУБА баскетбол. Армейците, водени от Йордан Колев, се наложиха над противника с 65:58 точки в изключително оспорван мач в зала "Триадица".

Червените започнаха двубоя без четирима основни играчи, но всички, които взеха участие в мача, бяха безкрайно мотивирани да го спечелят. Почти през цялата среща ЦСКА водеше в резултата, но не успяваше да се откъсне с голяма преднина. След първото полуверме армейците водеха със 7 точки, а преди последната част имаха аванс от 5 точки. Напрежението се повиши 2:30 минути преди края на двубоя, когато резултатът беше изравнен - 56:56. Нашите момчета демонстрираха добра игра и поведоха, а нервите на противниковите състезатели не издържаха и се стигна до технически нарушения в наша полза, от които армейците се възползваха и успяха да победят.

Последният двубой на ЦСКА U19 от редовния сезон в Суперлигата ще бъде срещу Академик София в Спортен комплекс "Правец" на 14 февруари.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА