Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 745

ОСК ЦСКА: Ще се борим за промяната
вторник 23 януари, 2018

 
ОСК ЦСКА: Ще се борим за промяната

На 30 януари (вторник) от 18:00 часа в Централния военен клуб ще се състои церемонията по награждаването на най-успешните спортисти от Обединени спортни клубове ЦСКА през 2017 година.

Новината бе съобщена от председателя на ОСК Георги Калчев на пресконференция, на която присъстваха също и членът на УС на ОСК и УС на клуба по колоездене Георги Кътев, Стоян Вачев - член на УС на ОСК и УС на клуба по шахмат, Васил Илиев - изпълнителен директор на клуба по шахмат, Георги Велинов - треньор на ватерполистите на ЦСКА и Биляна Проданова - треньор в клуба ни по художествена гимнастика.

Всички клубове са дали своите номинации за най-добрите спортисти през изминалата година, но организаторите запазиха в тайна имената на нашите състезатели, които ще бъдат отличени на церемонията.

Домът на армията ще събере отново всички поколения велики шампиони и легенди на червения клуб. Заедно с най-младите армейски спортисти на пищното тържество ще присъстват олимпийските ни шампиони - борци, щангисти, плувци, атлети, боксьори и легендите ни от футбола, волейбола, баскетбола и др. Тази десетилетна традиция, да празнуваме всички заедно, е една от знаменитите бляскави прояви, която демонстрира силния дух и единство на най-великия и титулуван бългаски спортен феномен - ЦСКА.

"Нашите фенове и фенски сдружения са за пример на цяла Европа - те винаги са до нас. Отправям специална покана към тях за празника след седмица", заяви Георги Калчев.

Освен за раздаването на годишните награди, от ОСК разкриха, че вече се подготвят и за предстоящия 70-годишен юбилей на ЦСКА. Мотото, което са избрали за празника, е "Спортът и културата - лице на България".

Всички представители на клубовете изразиха надежда, че предстои по-добре бъдеще за българския спорт.

"Всички е борба. Трябва да се борим. стискаме зъби и напред и нагоре, за да възродим българския спорт. Без подкрепата на Министерството на младежта и спорта не може да се върви напред, затова се надяваме на тяхната помощ", заяви Йордан Велинов.

"Няма да се предадем, ще се борим за промяната", категорична е младата треньорка по художествена гимнастика Биляна Проданова, която сподели, че в клуба тренират изключително талантливи деца и заедно трябва да се борим за тяхното по-добро бъдеще.

"Благодарен съм на Мариан Колев - собственик на "Хиполенд" и президент на волейболния клуб, който вече помага и на клуба по колоездене. Ние правим нов отбор от деца и юноши, но е трудно, спорът ни изисква много тежки физически натоварвания, а младите обичат просто да карат колело. Когато преминат юношеската възраст, масово се отказват и не искат да продължат да се занимават професионално със спорт", обясни Георги Кътев.

"Номинирали сме 7-годишна наша състезателка за награда, както и ветераните на клуба, които продължават да печелят турнири", разкри Васил Илиев.

"Имаме спортисти с постижения на световно и европейско ниво, които ще получат заслужено награди по време на церемонията. Заповядайте във Военния клуб, за да видите кои са те", сподели Стоян Вачев.

Освен официална част, по време на празника във военния клуб гостите ще могат да се насладят на изпълненията на малките състезателки по художествена гимнастика, както и на популярните песни на Роси Кирилова, а организаторите обещават още изненади за всички присъстващи.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Teodor I.
сряда 24 януари, 2018
Страхотно!

 - Емил С.
вторник 23 януари, 2018
Браво!


1 до 2 (от 2)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА