Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 620

"Angels Cup" събира стотици грации от България и чужбина
петък 19 януари, 2018

 
"Angels Cup" събира стотици грации от България и чужбина

За втора поредна година в началото на месец март ще се проведе международният турнир по художествена гимнастика "Angels Cup", който се организира от Клуб по художествена гимнастика ЦСКА със съдействието на Българската федерация по художествена гимнастика.

Зала "София" в Борисовата градина ще бъде домакин на надпреварата, в която ще се включат стотици грации от почти всички клубове в страната, а участие са заявили и състезателки от Русия, Гърция и Швейцария. Покани са оправени към отбори от още държави и се очаква тяхното потвърждение дали ще пристигнат у нас за турнира.

На откриването на 3 март ще присъства президентът на БФХГ Илиана Раева и част от златните момичета на България, които прекратиха кариерата си след спечелените бронзови медали от Олимпийските игри в Рио. За закриването на 4 март в залата също ще присъстват популярни лица, но организаторите предпочитат да изненадат всички присъстващи и пазят имената им в тайна. 

Състезанието ще бъде за всички възрасти - от 4-годишни до жени, като ще има отделна надпревара за трите категории - А, Б и Елит.

Целта на организаторите Светослава Калоянова и Биляна Проданова от ЦСКА е да бъде възродена силната школа на клуба, защото там тренират малки таланти, които могат да се превърнат в следващите златни момичета на България.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА