Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 945

ЦСКА с първа тренировка в Сандански (ВИДЕО+СНИМКИ)
четвъртък 11 януари, 2018

 
ЦСКА с първа тренировка в Сандански (ВИДЕО+СНИМКИ)

Футболистите на ЦСКА тренираха за първи път по време на лагера в Сандански. Вчера 23-ма играчи заминаха на първия лагер по време на зимната подготовка, а тази сутрин Стамен Белчев изведе тима на първа тренировка пред привържениците от фен клуба на отбора в града.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА В ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

На заниманието се наблегна на тежки физически натоварвания, а следобед футболистите ще тренират и с топка. Всички в тима са здрави и участват пълноценно в тренировъчния процес, а метеорологичните условия са благоприятни за провеждането му.

Треньорите и футболистите отделиха време да се снимат с феновете и да си поговорят с тях, като не пропуснаха да им благодарят за подкрепата и че за пореден път, дори и на тренировка, ги карат да се чувстват като у дома си.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Венелин Г.
петък 12 януари, 2018
Изчерпа се този "анонимник " Каранга и мисля , че е по-добре , поне да направят трансфер. След края на сезона , никой няма да го иска... лично мнение , аз за това гласувах за играч на сезона : Десподов. Млад , талантлив и БГ. Само ЦСКА !

 - ЯСЕН П.
петък 12 януари, 2018
Добре би било ръководството да излезе с позиция и инфо. В момента сме точно с един нападател - Бланко.

 - Борис М.
петък 12 януари, 2018
Не знам, ако това са номера направо да го махат тоя. ЦСКА е институция и може без всеки....искам ми се всичко да бъде наред, но няма да търпя цигански номера за извиване на ръце. САМО ЦСКА !!!

 - Buch B.
петък 12 януари, 2018
Говядата и делиорманци ходят по ходжи само и само Каранга да не се върне. 100% ще дойде за лагера в Испания.

 - Явор Г.
петък 12 януари, 2018
Мирише ми на цигански номер с цел да се намали трансферната му сума.Дано не съм прав,но или ще му вземем смешна сума или ще му спрем правата.Само не разбирам как на резаците не им правят подобни номера техните цигани?!Защото вече не знам за кой път ни го правят на нас като се започне с Рео Лима и Родриго да Соуса и то.....край няма!Пълен Ташкент!

 - митко м.
четвъртък 11 януари, 2018
Вярно е че трябват и пари, но като постоянно продаваш и купуваш, как ще изградиш стабилен и сработен отбор, това е огромна грешка, дано не съм прав

 - Velin P.
четвъртък 11 януари, 2018
Надявам се ръководството да излезе с позиция за Каранга, че сума неща се изписаха по темата!

 - Стефан З.
четвъртък 11 януари, 2018
Ръководството но ЦСКА бе категорично, че ключови футболисти няма да напускат клуба. Продажбата на Недялков бе изключение, но изключението само потвърждава правилото. Вчера Стамен Белчев заяви, че Каранга ще дойде по-късно, обаче не знам кой трезвомислещ собственик би отказал оферта от порядъка на 3-5 милиона евро за Каранга, след като с тези пари ще може да закупи поне 2 пъти по-добър нападател от него и то от висшия бразилски ешелон... Така че каквото и да решат собствениците, аз ще го подкрепя безусловно.

 - митко м.
четвъртък 11 януари, 2018
НИЩО ЧУДНО, АКО КАРАНГА ЗСМИНЕ ДИРЕКТНО ЗС ИСТАНБУЛ

 - Борис М.
четвъртък 11 януари, 2018
ИЗЛЕЗТЕ С ПОЗИЦИЯ ЗА КАРАНГА!!! САМО ЦСКА!!!


1 до 10 (от 10)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА