Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 285

ЦСКА подписа договор за партньорство с Viber (ВИДЕО)
сряда 13 декември, 2017

 
ЦСКА подписа договор за партньорство с Viber (ВИДЕО)

Най-обичаният клуб в България - ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, подписаха договор за партньорство.

ЦСКА е първият и единствен български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в официалния публичен акаунт на ЦСКА и предоставя на последователите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и новини около отбора. В рамките на следващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, за да даде на феновете на клуба още възможност за интеракция - да печелят награди, свързани с любимия отбор.

Емоциите около всички мачове на ЦСКА феновете могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на отбора. Стикерите са безплатни и достъпни за всички в България и по света, като позволяват автоматично последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

Можете да изтеглите стикер пакетът оттук.

Партньорството между ЦСКА и Viber беше обявено на пресконференция на стадион „Българска армия”, на която присъства и Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа и страните от ОНД, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, помощник треньорът на отбора Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

Вижте пълен запис на пресконференцията, която беше излъчена на живо в официалната ни страница във фейсбук.

„Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба”, заяви Атанас Райков.

„Благодаря от името на ръководството за тази съвместна дейност. Това е едно голямо предимство пред останалите клубове. Още едно средство за нашите фенове да обменят информация. И най-скептичните наши фенове и техните изисквания ще бъдат удовлетворени. Надявам се тази съвместна дейност да бъде дългосрочна”, обяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

Последвайте публичния ни акаунт CSKA SOFIA FC във Viber оттук, за да получават актуална информация за всичко, свързано с клуба.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Georgi A.
сряда 13 декември, 2017
Готини са стикерите - искаме с времето и още!

 - Stoyan S.
сряда 13 декември, 2017
Стикерите са голяма лудница! Веднага ми станаха любими! Само ЦСКА и утре да смачкаме чалмите!


1 до 2 (от 2)


SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА