Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

Армейците атакуват медалите на републиканското
сряда 11 октомври, 2017

 
Армейците атакуват медалите на републиканското

Шестима състезатели на Боксов клуб ЦСКА ще се борят за медалите от Държавния личен отборен шампионат - II кръг, ученици в Петрич. Надпреварата започва днес и ще продължи до неделя, а арена на сблъсъците ще бъде спортната зала в града.

Днес борбата за медалите започват четирима наши боксьори.

В категория до 34 килограма на ринга ще излезе армеецът Манчо Методиев. Жребият отреди той да започне битката за медалите срещу Андреас Димитров. Мачът е шести в програмата на днешната сесия, която започва в 16:00 часа.

Мухарем Иванов (кат. до 56 килограма) ще премери сили с Величко Симеонов. Двубоят е под номер 31 в програма за деня.

Коста Симеонов ще се състезава в категория до 62 килограма, а негов първи съперник на ринга ще бъде Страхил Узун. Мачът им е 37-и в сесията днес.

Георги Стоянов ще опита да спечели медал в категория +76 килограма. В мач номер 39 на ринга в спортната зала в Петрич днес той ще опита да надвие Вилислав Пътов.

Утре състезанието започва и за Дениян Кленовски, който ще боксира при 36-килограмовите. Негов съперник на 1/8-финалите ще бъде Асен Митев.

В събота (14 октомври) Димитър Йовев ще се изяви при 76-килограмовите състезатели. В 1/2-финален мач той ще се изправи срещу Якуб Ахмедов. 

Армейците са водени от треньора Ангел Тодоров. 

Пожелаваме успех на нашите боксьори!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА