Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 620

Грациите на ЦСКА впечатлиха гръцката публика (СНИМКИ)
понеделник 09 октомври, 2017

 
Грациите на ЦСКА впечатлиха гръцката публика (СНИМКИ)

Състезателките по художествена гимнастика на ЦСКА спечелиха куп медали от VII международен турнир "Емералдс Къп", който се проведе в Солун. В надпреварата участваха 9 наши грации, които са възпитанички на Биляна Проданова и Светослава Калоянова.

Никол Антова спечели златните медали в многобоя при децата, на въже и на съчетанието си без уред. Виктория Николаева грабна бронзов медал от надпреварата без уред и финишира четвърта в многобоя.

При девойките младша възраст Ива Благоева взе бронзов медал в многобоя, а на шесто място се класира Даниела Йорданова.

Стела Челебийска, която се състезава при девойките старша възраст, се завърна от Солун с три медала - един сребърен и два бронзови.

ЦСКА имаше грации и в турнирите при по-малките гимнастички, които са разделени спрямо годината си на раждане. Михаела Антова завърши на четвърто място, а Анна Димитрова зае деветата позиция. В Солун за първи път пред публика своите съчетания изигра Люси Агайн.

Най-малката състезателка в "Емералдс Къп" беше Ема Илиева от ЦСКА. В конкуренцията на силни рускини нашето момиче завърши надпреварата на пето място, но беше едно от най-подкрепяните деца от гръцката публика.  

Водачът на нашия отбор в Солун Биляна Проданова получи специален приз от организаторите на турнира. Тя беше наградена с почетен плакет заради постиженията си в художествената гимнастика - сребърен медал от европейско първенство и балканска титла. 

В състезанието в Солун участие взеха над 400 гимнастички от България, Русия, Гърция, Индия, Испания, Египет и др.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА