Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 965

Армейските боксьори обраха наградите в Косово (СНИМКИ)
четвъртък 05 октомври, 2017

 
Армейските боксьори обраха наградите в Косово (СНИМКИ)

Състезателите на Боксов клуб ЦСКА се представиха отлично на силен международен турнир с патрон Исмет Аслани, който се проведе в Косово. В надпреварата се включиха петима армейци - Златислава Чуканова, Коста Симеонов, Кирил Русинов, Виктор Никифоров и Тони Апостолов. Нашите боксьори бяха водени от треньора Ангел Тодоров.

Златислава Чуканова се изправи срещу представителката на домакините Дониета Садику - двукратна европейска шампионка за девойки. Въпреки че отстъпи на противничката си след равностоен мач, Злати беше определена за най-добър чужденец в турнира. 

Коста Симеонов спечели златен медал и получи приза за най-техничен боксьор в надпреварата.

Кирил Русинов, който се състезава при 60-килограмовите, боксира срещу 69-килограмов съперник и изигра силен мач, но в крайна сметка разликата в килограмите оказа влияние и армеецът отстъпи на опонента си. Виктор Никифоров и Тони Апостолов също се представиха достойно, но не успяха да спечелят отличия в Косово.

Армейците са впечатлени от организацията на турнира и изказват своите благодарности към Федерацията по бокс на Косово в лицето на Латиф Демоли и треньора Бесим Брахими за подсигурените отлични условия по време на престоя им в страната.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА